Tjestenina s piletinom
300 g piletine
1 kom tikvice
1/2 kom patlidžana
3 kom šampinjona
2 šake tjestenine
2 žlice maslinova ulja
2 žlice soja umaka
začini - bosiljak, dimljena crvena paprika, papar
Priprema:
Patlidžan, tikvice i rajčicu narezati na kockice.
Puretinu narezati na šnicle i marinirati u soja sosu barem 30 minuta.
U vatrostalnu posudu ubaciti narezano povrće, zaliti maslinovim uljem, politi s malo vode ili šalicom pelata, dodati i začine te sve dobro promiješati rukama da vam se svi sastojci prožmu.
Svakako gledajte da tjestenina bude prekrivena povrćem i umakom jer vam se inače neće skuhati.
Staviti peći u pećnicu na 180-200 stupnjeva tijekom 30-40 minuta, ovisno o pećnici
Novu epizodu 'Života na vagi' ne propustite od srijede do petka 21.15 na RTL-u ili dan ranije na platformi Voyo.
POGLEDAJTE BONUS VIDEO: