Život na vagi

Pripremite i vi tjesteninu s piletinom koju kandidati jedu u 'Životu na vagi': Donosimo recept

Ovo je odlična ideja za brzinski ručak ili večeru

RTL.hr
04.11.2024 12:00

Tjestenina s piletinom

300 g piletine

1 kom tikvice

1/2 kom patlidžana

3 kom šampinjona

2 šake tjestenine

2 žlice maslinova ulja

2 žlice soja umaka

začini - bosiljak, dimljena crvena paprika, papar

Piletina
Piletina FOTO: Pixabay

Priprema:

Patlidžan, tikvice i rajčicu narezati na kockice.

Puretinu narezati na šnicle i marinirati u soja sosu barem 30 minuta.

U vatrostalnu posudu ubaciti narezano povrće, zaliti maslinovim uljem, politi s malo vode ili šalicom pelata, dodati i začine te sve dobro promiješati rukama da vam se svi sastojci prožmu.

Svakako gledajte da tjestenina bude prekrivena povrćem i umakom jer vam se inače neće skuhati.

Staviti peći u pećnicu na 180-200 stupnjeva tijekom 30-40 minuta, ovisno o pećnici

Novu epizodu 'Života na vagi' ne propustite od srijede do petka 21.15 na RTL-u ili dan ranije na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: