RAW CAKE
*kalup fi 18 cm
PRVI SLOJ:
100 g očišćenih datulja
150 g badema
prstohvat soli
korica limuna
2-3 žlice vode
Sve sastojke izmiksati u blenderu i utisnuti u dno kalupa.
DRUGI SLOJ:
500 g indijskih oraščića
sok limuna
100 g agavina ili nekog drugog zaslađivača
200 g kokosova ulja
500 g indijskih oraščića preko noći natopiti u vodi. Sutradan, kad su oraščići nabubrili i upili tekućinu, miksati ih s navedenim sastojcima u blenderu. Izliti u kalup dvije trećine kreme. Ostaviti nekoliko minuta u zamrzivaču da se stisne.
TREĆI SLOJ:
200 g smrznutih malina
U preostali dio kreme dodati 200 g malina i lagano premazati preko drugog sloja. Tortu ostaviti nekoliko sati u zamrzivaču da se stisne. Ukrasiti bobičastim voćem po želji.
Novu sezonu 'Života na vagi' gledajte od srijede do petka u 21.15 sati na RTL-u ili dan ranije na platformi Voyo!
POGLEDAJTE VIDEO IZ 'ŽIVOTA NA VAGI':