Sommelierka Sabina prokomentirala je odmah početak večeri, odnosno Barbarin odabir aperitiva.
"Gin tonic nije nikakav zanimljiv aperitiv, daje se kad je vruće i kad nećeš razočarati nekoga. Znači, ona mene gin tonicom nije razočarala, ali ako idemo u detalje gina, onda će i vas jako razočarati", objasnila je.
Ni predjelo je se nije dojmilo. "Predjelo je super, restoranski tip predjela, nije nešto inovativno jer tanjuri nisu adekvatni. Uzeti su iz trgovine", rekla je Sabina.
Pitala je Barbaru odakle je brancin, a objasnila je da je naučila što je svježa riba otkad je došla na Hvar. Prije kad je živjela u Sloveniji, nije to znala. Komentirala je i da joj je focaccia presuha, a zanimalo ju je odakle su masline.
"Sve pita Sabina. Bit će zaje*ana", rekla je Manuela pred svima.
"Ja nju volim i znam da je sommelierka, ali u društvu je dosadna. Ne možeš sto puta pitati odakle su masline. Pa nisu iz Kine. I da su iz Kine, došli smo se tu zabaviti, nešto probati", komentirala je Barbara.
Našalila se sa Sabinom i istaknula da su masline domaće.
"Na svako pitanje sam grizla i borila se. Rekla sam da se neću dati Sabini, ja sam ovnica. Idemo borba, ne za pobijediti, ali zablistati kad smo već tu. Neće ona mene sad poklopiti", istaknula je.
Nove epizode 'Večere za 5' dostupne su na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!