Goran Radotović je domaćin trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5' , a za predjelo je pripremio piletinu i biftek, uz jogurt umak s kiselim vrhnjem i majonezom naziva 'Kljunasti bik'. Ivi se posebno svidjela piletina i jogurt umak. ''Eksperimentiranje s jogurt umakom mi je odgovaralo jer su se osjetili ukusni začini'', komentirala je Iva.
Željka je Gorana zamolila da joj objasni pripremu predjela, što je on i napravio. ''Nisam sumnjala u njegovu pripremu, samo me zanimao postupak da vidim koliko je uvjeren u sebe'', objasnila je Željka. Iva i Darinka su prvi put kušale sirovo meso. ''Prvi puta jedem, ali je dobro'', rekla je Darinka. ''Sve mi je bilo ukusno i piletina i tatar biftek'', dodala je.
Domaćin je priznao da je takvim predjelom riskirao, no da je htio pomaknuti granice kako bi ljudi probali nešto novo. Andrej se našalio kako bi Iva bez problema pojela da joj nije otkrio kako je meso sirovo. ''Iva jede piletinu jer je u pivskom tijestu'', zaključio je domaćin.
''Sirovo meso mi je bilo odbojno jer me asociralo na smjesu za pripravu kobasica'', komentirala je Iva. Domaćin je otkrio kako nije stavio ni konjaka ni inćune, što neki stave u biftek. ''Bez obzira što neke stvari, koje idu u biftek, domaćin nije stavio – meni je bilo top'', priznao je Andrej, a s njim se složila i Željka.
''Volim jesti sirovo meso tako da mi je bilo fino, kao i piletina u pivskoj smjesi'', rekla je Željka.
''Ne znam kako netko može poslužiti sirovo meso za večeru, ni psu ne dam sirovo meso nego ga skuham'', našalila se Iva.
''Dogovorili smo se da ćemo domaćina malo provocirati tijekom večere jer je i on prethodnih dana malo provocirao'', otkrila je Darinka.
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHENA':