Danas kuha Tinkara Hodnik, koja će ekipu ugostiti u malom mjestu Vas u općini Kostel u Sloveniji. Prva ovotjedna domaćica direktorica je zavoda za kulturu i turizam u Kostelu, a kako je prije radila u osnovnoj školi kao učiteljica i dalje povremeno radi s djecom i mladima.

Tinkara jako voli kuhati i kaže da, iako kasno stiže kući, kuha svaku večer, a obožava i čitati pa prije spavanja pročita barem nekoliko stranica. Uz to, velika je ljubiteljica putovanja i posjetila je čak 32 glavna europska grada, a cilj joj je posjetiti sve.
"Nisam baš jednostavna osoba. Imam puno različitih interesa, puno očekujem od sebe, ljudi kažu da i od drugih. Puno radim i sve mora biti perfektno", kaže Tinkara i dodaje kako se voli družiti i pričati s ljudima.
"Od ovog tjedna očekujem da ćemo jako dobro jesti, da ćemo se opustiti, da ću upoznati nove ljude i steći jedno novo iskustvo ispred kamera", najavljuje.

Domaćica će svoju večeru pripremiti s kobasicama, kukuruzom, grahom, sirom, orasima, krumpirom i suhim mesom.
"Popis sastojaka mi se čini u redu, dapače sve što je navedeno je jako dobro", zadovoljna je bila domaćica Sanja, kao i Tomislav koji je naglasio kako voli sve vrste kobasica pripremljene na sve moguće načine.

"Što se tiče kobasica, sira i suhog mesa, to ne smijem jesti iz zdravstvenih razloga", priznao je Vjeran, a Davorin zaključio: "Najviše se veselim krumpiru koji volim jesti na sve načine!"
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte od ponedjeljka do petka na RTL-u od 17.45! Epizode su dostupne na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'GOSPODINA SAVRŠENOG':