Krojačica i domaćica Martina Brizar ugostit će ekipu drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. U Slavonskom Brodu živi sa svojom djecom i suprugom, bavi se noktima, a trenutno je na porodiljnom dopustu. Voli jela iz kotlića, obožava variva i klasičnu slavonsku hranu.
"Običan dan izgleda tako da se ustanem, skuham kavu i popijem ju ako mogu u miru, ako ne, onda kraj djece. Skuhaj, peri, čisti... Nikad nije dosadno, uvijek je zanimljivo. Curice su šest i 18 mjeseci, a sin je pet godina. Svojoj djeci želim da budu samostalni i pošteni. Znam biti živčana, ali kontroliram to. Volim se družiti i upoznavati nove ljude. Bavim se noktima i volim kuhati. Najčešće kuham tipična slavonska jela", otkrila je mlada majka.
Martina je najavila pripravu čobanca kojeg svi vole. "Nagradu bih potrošila na svoju djecu. Natjecateljski sam raspoložena", zaključila je o sebi Martina. Večeru je odlučila spraviti od zanimljivih sastojaka - pudinga od panna cotte, divljači, šunke, šumskog voća, junetine i slanine. "Popis namirnica izgleda jako dobro", komentirao je Ivan. Mario i Toca pohvalili su također popis namirnica, posebno divljač. "Slanina, najbolja friška, s lukom", kroz smijeh je zaključila Karmela. "Danas ne ostajemo gladni, nikako", zaključio je Toca o popisu namirnica.
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':