Inženjer prometa i bajker Mario Švaganović ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. U emisiju se prijavio zbog novog životnog iskustva i ljubavi prema kuhanju. Društvena je osoba, voli jesti teleće jetrice, a najčešće kuha čobance. Voli domaću slavonsku kuhinju i upravo takvu planira spraviti za ekipu koju će ugostiti u prostorijama Moto Kluba Brod.
"Obožavam svoj posao, u braku sam, imam dvoje djece. Kao se uhvati vremena, vožnja s ekipom padne, druženje uz dobro društvo. Volim provoditi vrijeme s iskrenim ljudima u koje može imati povjerenje do neke granice da nećeš biti izigran, prevaren, da su veseli i sličnih osobina kao što sam ja", komentirao je Švaganović. "Prijavio sam se zbog dobrog zezanja, imam osjećaj da je naš Slavonski Brod slabo predstavljen u Hrvatskoj pa evo neka pokušam bar malo dočarati kakvih tu ljepota i kvalitetnih ljudi ima oko nas i kako je to ustvari prekrasan grad", objasnio je inženjer o razlozima svoje prijave.
Svoju večeru odlučio je spraviti od cimeta, junećeg močinga, šalše, bučinog ulja, patlidžana, telećeg buta i sušenih vrganja. "Trebalo bi biti sve ukusno i fino", otkrio je Toca. "Cimet ne voli... i ti sušeni vrganji", podijelila je Martina razmišljanja o sastojcima, a Karmela se zapitala što je šalša. Kuma joj je objasnila da se radi o crvenom umaku! Hoće li crvenim umakom Mario doći u vodeću poziciju, doznajte u 'Večeri za 5' od 17.45 sati samo na RTL-u!
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':