Današnji domaćin umirovljeni je fotograf Miroslav Raos, koji je najviše fotografirao vjenčanja, za novine i za legendarni nogometni klub Hajduk. Opisuje se kao komunikativan, društven, umjetnik, šaljiv, elokventan i tolerantan.
Dosta sam sposoban i organiziran, valjda je to jedna urođena vrlina," kaže Miroslav i dodaje kako ga rad opušta.

Sad kad je u mirovini bavi se turizmom, a u show se prijavio zbog izazova i druženja s novim ljudima. Kuhati je naučio od supruge i prvo je naučio pripremati zapečene tortelline s gljivama i vrhnjem i sarmu, a sad već žena kaže kako kuha čak i bolje od nje.
Na popisu sastojaka s kojima će Miroslav pripremiti svoju večeru našle su se lignje, limun, majoneza, maslinovo ulje, jaja, krumpir i pršut.
Mislim da bi ovo stvarno mogla biti jedna prava dalmatinska večera s obzirom na ove sastojke vezane uz naše podneblje", komentirala je Olja kad je vidjela popis sastojaka.

Po ovim sastojcima čini mi se da bi mogla biti dobra večera", rekao je Josip, a Marija dodala: Najviše se veselim pršutu."
Ne propustite nove epizode 'Večere za 5' na RTL-u od ponedjeljka do petka od 17.50! Epizode su dostupne na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.