Tomislav Subašić dio je plavog tima 'Hell's Kitchen Hrvatska', a iza sebe ima puno godina iskustva rada na sezonama što se sve više vidi na njegovim tanjurima. Za RTL.hr otkrio je zašto se prijavio u show, koje je prvo jelo napravio i što bi napravio da osvoji nagradu.
Zašto si se prijavio u 'Hell's Kitchen Hrvatska'?
Prijavio sam se u 'Hell's Kitchen' kako bih podigao svoj nivo u kulinarstvu.
Koje je bilo prvo jelo koje si spremio?
Ne sjećam se baš prvog jela koje sam spremio. Mislim da je moje prvo jelo bio pileći rižoto kojeg sam napravio dok sam bio na sezoni u Mošćeničkoj Dragi.
Gdje si do sada radio?
Cijeli život radim po sezonama. Vjerujem da nema mjesta gdje nisam bio.
Imaš li neko najdraže jelo?
Nemam neko omiljeno jelo niti namirnicu. Ljudi me mogu prepoznati samo po mojim dekoracijama koje se uglavnom sastoje od voća i povrća, a to je sada nekako ispalo iz đira.
Imaš li pritisak zato što si starijih od ostalih kandidata?
Ja sam najstariji kandidat u ovom showu. Nemam uopće pritisak, nego mi to imponira. Osjećam se jako mlado s ovom ekipom ovdje.
Od koga si naučio kuhati?
Ne bih znao reći od koga sam naučio kuhati. No sjećam se da kada sam imao dvije ili tri godine, imao sam jednu malu kuhaču koju sam stalno nosio sa sobom. Nisam htio izaći nigdje iz kuće bez te kuhače. Jako sam plakao ako ne bih imao kuhaču sa sobom.
Što bi napravio da osvojiš nagradu?
Da osvojim nagradu, ne bih se vratio kući dok ne bih popravio sve zube, a s ostatkom novaca... što bude. No vjerujem da bih podijelio s obitelji, uložio u kuću ili auto.
Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':