'Hell's Kitchen' jedan je od najcjenjenijih i najuspješnijih reality showova u svijetu u kojem se kandidati, profesionalci i perspektivni kulinarski entuzijasti, natječu jedan protiv drugoga na putu do pobjede, simulirajući rad u pravom restoranu.Potpora kandidatima su i sous chefovi, a jedna od njih je Ivana Bekavac.
Zagrepčanka Ivana javnosti je poznata ponajprije po svom bistrou Kut koji je uspješno djelovao u Varšavskoj ulici, ali i kao dobitnica nagrade 'Andrej Barbieri' za kuharsku nadu 2020. godine. Nedavno je otvorila svoj catering, a trenutačno, uz snimanje projekta Hell's Kitchen Hrvatska.
"Trenutačno je moj radni dan malo neobičan jer sam uglavnom na gradilištu jer otvaram novi restoran i sada sam s radnicima. Kako se to sve odužilo, sada i sama žbukam i svašta nešto radim. Učim nešto novo. Slično je kuhanju.To je sada taj zanimljivi dio zbog otvaranja restorana, a onda kasnije će biti u fokusu samo kuhanje", rekla je.
Kako Ivana nikada ne miruje, za RTL.hr je otkrila i poneke detalje o otvaranju cateringa.
"Krenula sam u novom smjeru s kolegicom i krenulo je jako dinamično jer smo startali u božićno vrijeme. Uvijek tražim nove izazove i mislim da je to kod mene nešto što se ponavlja. Ne volim ustaljenost i sada je to novi projekt koji je krenuo iz zezancije i vidjet ćemo gdje će to ići", naglasila je te dodala:
"Motivacija su mi ljudi koji dolaze u restoran, izmjenjivanje iskustava, komentiranje hrane, prilika i privilegija da usrećim ljude kroz svoju hranu".
'Hell's Kitchen Hrvatska' ne propustite pratiti od 31.1. na RTL-u i platformi Voyo.