Mauro Renje (28) iz Šibenika, Tomislav Subašić (46) iz Vinkovaca i Josip Šantek (32) iz Bibinja iz donijeli su svoja jela pred Toma Gretića. "Samo mi je bilo da što prije završimo s time", priznao je Mauro. Tomislav je objasnio da njegovo autorsko jelo predstavlja njegov rad po sezonama i da je odradio 17 sezona.
"Niste baš na prezentacijama radili?", pitao ga je Gretić. "Slabije, da", odgovorio je Tomislav. "E, Tomislave, Tomislave. A gdje je korica na ovoj ribi? Gdje je boja? Totalno neinteresantno", komentirao je Gretić.
Zatim je probao Maurovo jelo. "Ideja postoji što je vjerojatno u ovom trenutku najbitnije, a onda ćemo raditi na detaljima", rekao je Gretić Mauru.
Josip je pripremio ribu romb na moderniji način. Gretić je pitao je li probao svoje jelo, a on mu je rekao da nije. "Zašto nisi?", pitao ga je Gretić. "Jer sam vegan", odgovorio je Josip.
"Kako misliš kuhati jela koja nisi probao?", pitao ga je Gretić. "Po osjećaju", rekao je Josip. "Ovaj put te osjećaj prevario. Ja bih razgovarao s njim u svakom slučaju. Ovo nije slano. Ideja je prekrasna, prezentacija je prekrasna, neprobanje je katastrofalno", komentirao je Gretić.
Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':