Hell's Kitchen Hrvatska

Gdje su danas kandidati 'Hell's Kitchena'? Pokreću svoje poslove i rade u restoranima s Michelinovom zvjezdicom

Osim što svi slijede svoje snove, nekoliko njih nastavilo je prijateljstvo i nakon showa što je rezultiralo i zajedničkim poslovnim poduhvatima

RTL.hr
21.06.2024 09:00

Pobjednik 'Hell's Kitchen Hrvatska', Viktor Vercoustre, nakon showa odlučio je napraviti zaokret u karijeri. Nakon godina rada u inozemstvu, zaposlio se u prestižnom restoranu s Michelinovom zvjezdicom na Korčuli, a na društvenim mrežama se pohvalio ugodnom atmosferom.   

Viktor sada uživa više nego ikad, a promijenio je i frizuru te se našalio s novim lookom. "Pažanin za sirotu", napisao je. 

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: Facebook

Osvojio je 30.000 eura te otkrio što će s njima učiniti.  

"Kupio sam si automobil, ostalo je za uživanje. Malo za putovanja, a ostavio sam i dio novaca za lokal", zaključio je. 

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

Ne samo da je s kolegama iz 'Hell's Kitchen Hrvatska' pokrenuo projekt Imperial Chef gdje će kuhati na luksuznim lokacijama, Vehid Šaldić pokreće i svoj restoran.   

"Restoran otvaramo u centru grada Rijeke. Pronašao sam lokal koji će mi ustupiti prostor, a u kuhinji će mi se pridružiti Roko Ć. i Marko Leutar", otkrio je Vehid i dodao kako je s njih dvoje nekako najviše privatno kliknuo.   

"Imali smo želju da radimo skupa. O tome smo još razgovarali u showu i eto, želja će nam se ostvariti", naglasio je.  

Vehid, Domagoj i Roko, Hell's Kitchen Hrvatska
Vehid, Domagoj i Roko, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: Instagram

Restoran otvaraju uskoro kada će otkriti još poneke detalje o novom poslovnom projektu. 

U jedinstveni Imperial Chef projekt uključili su se Vehid, Domagoj, Chiara, Marko i Roko Ć.  

Kandidat 'Hell's Kitchen Hrvatska' Dominik Kovačićek zaposlio se u prestižnom dubrovačkom restoranu '360' koji se može pohvaliti s Michelinovom zvjezdicom 

"Za restoran '360' čuo sam s 16 godina. Iskreno, rad tamo mi je oduvijek bio san", otkrio je Dominik.  

Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska
Dominik, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: RTL

"Roko Ć. se tamo prvi zaposlio, njima je bio potreban još jedan kuhar te je mene upitao jesam li zainteresiran. Inače, jako je teško doći do tog restorana, treba imati brojne preporuke. Head chef Bruno Vokal me nazvao drugi dan, pristao sam na ponudu i tri dana kasnije sam spakirao stvari i uputio se u Dubrovnik. Dva tjedna sam bio na odjelu predjela, a potom su me unaprijedili na stanicu ribe, koja je inače i najzahtjevnija stanica. Mjesec i pol dana radim na toj stanici. Mogu reći da živim svoj san! Sve je onako kako sam i zamišljao - sve je striktno, pazi se na svaku sitnicu, a profesionalnost je na vrhuncu. Naporno je, ali uživam", rekao je Dominik. Roko je u međuvremenu otišao na novo radno mjesto, no Dominik nije dugo bio sam.   

Sa sobom je nakon nekog vremena povukao i najboljeg prijatelja s kojim je radio u jednom prestižnom zagrebačkom restoranu, a ubrzo se i njegova djevojka zaposlila u Dubrovniku.  

Vehid i Chiara
Vehid i Chiara FOTO: Privatna arhiva

Simpatična Chiara Ožaković pridružila se kolegama iz 'Hell's Kitchena' u projektu Imperial Chef.  

Nakon završetka snimanja, ekipa se udružila kako bi organizirala veća događanja s naglaskom na fine dining. Planiraju razna događanja, uključujući domjenke, vjenčanja i ostale manifestacije, fokusirajući se na područje Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Italije.  Ideju su predstavili i chefu Tomu Gretiću koji ih je u svemu tome i podržao.   

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':