Hell's Kitchen Hrvatska

Viktor podijelio osvježavajući recept s ribom i lubenicom: Uslast!

Pobjednik prvog 'Hell's Kitchen Hrvatska' Viktor na društvenim mrežama je podijelio ukusan recept!

RTL.hr
19.06.2024 13:00

Viktor Vercoustre je pobjednik prvog  'Hell's Kitchen Hrvatska' , a na društvenim mrežama je podijelio recept za Gazpacho od lubenice i Ceviche od brancina! Dobar tek!

Gazpacho od lubenice i Ceviche od brancina

1 Brancin

1 Mala lubenica 

1 Krastavac

2 Rajčice

1 Stabikjka celera 

1 Limeta

2 Žlice grčkog jogurta 

1 umbir

1 Čili papričica 

Bijeli aceto

Maslinovo ulje 

Par lista bosiljka

Sol 

Papar 

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: Facebook

Ribu filetirati i rezati na deblje fete. Začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem, sokom jedne limete, korom limete i sitno rezanom čili papričicom. Ostaviti 20 minuta u hladnjaku.

U blender staviti četvrtinu lubenice bez koštica, pola oguljenog krastavaca i bez koštica, trećinu stabiljke celera, dvije rajčice, malo ribanog đumbira,  pola čili papričica, dvije žlice maslinovog ulja, dvije žlice bijelog aceta, par listova bosiljka, sol i papar.

Blendati jednu minutu i ostaviti u hladnjaku 30 minuta. 

Lubenicu, celer i krastavac narezati na male kockice.

Na tanjur posložiti ribu, kockice lubenice, krastavaca i celera i zaliti s hladnom juhom. Može se još dodati maslinovo ulje ili ulje od bosiljka ili ulje od čilija...

Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor, Hell's Kitchen Hrvatska FOTO: Instagram

Uživajte u toplim ljetnim danima uz ovaj jednostavan, osvježavajući i ukusan recept!

Propuštene epizode 'Hell's Kitchen Hrvatska' možete pogledati na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':