Roko K. i Vehid zajedno su pripremili hladno predjelo - tartar od skuše s malo čilija unutra, kremu od koromača, agruma i đumbira, ulje od paljenog poriluka, ukiseljene rotkvice s cimetom i tempura baby špinat. "S cimetom?", pitao je iznenađeni Tom Gretić.
"Koja je to kombinacija. Ta kombinacija me živo zanima", čudio se Mauro i govorio kolegama iz plavog tima. "Budemo probali", rekla je sous chefica Ivana Bekavac. "Zanimljivo", komentirao je sous chef Ivan Vrbanec.
Ipak, pokazalo se da je ta kombinacija s cimetom u jelo bila dobar izbor. "Meni je ovo sjajno", komentirao je Gretić. Sous chefovi su se složili. "Tako potonu i onda se dignu", rekla je Bekavac. "Vuče me nešto u djetinjstvo. Taj okus, jesu li to riblji restorani u Zagrebu 80-ih?", komentirao je Gretić.
"Je li nepristojno ako pojedem do kraja?", pitala je Bekavac. "Je, jako. Budem ja", našalio se Gretić. "I ja ću isto", rekao je Vrbanec.
Show 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!
POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':