Sarah Gašparlin dolazi iz Majevca, a živi u malom selu Batina, okruženaprekrasnom prirodom u kojoj svakodnevno uživa sa svojom obitelji. Ima supruga i malu curicu te, kada ne radi kao konobarica, voli s njima provoditi svaki slobodan trenutak, kao i sa svojom sestrom.
Kad je riječ o kulinarskim vještinama, preferira domaća tradicionalna jela na kojima je odrastala jer je vraćaju u djetinjstvo te će svoju djecu odgajati na istoj kuhinji.

Kuhati sam naučila s vremenom jer sam pratila kako mama kuha, kako baka kuha i svi ostali kako kuhaju, a smatram da sam jako dobra u pripremi divljači", priznala je Sarah, koja se u show 'Večera za 5 na selu' nije prijavila zbog pobjede, već zbog iskustva i druženja.
Od sebe očekujem da ću biti jako dobra, da će gosti biti zadovoljni mojim jelom, ambijentom i dočekom, a od emisije očekujem dobru zabavu na prvom mjestu", kazala je najmlađa natjecateljica koja će večeras gostima pripremati perklet od divljači. Kako kaže, to je recept tipičan za Baranju jer je Baranja poznata po lovu i često se na manifestacijama i feštama kuha divljač.

Osim što se u Baranji dobro jede te se može uzgajati domaća hrana, Sarah ističe kako su vrline života na selu mir, tišina, lijepa priroda i prekrasne šume za odmor, no kao najveću manu manjih mjesta ističe manjak društva. Zato Sarah često priprema večere za svoju obitelj i prijatelje kako bi se svi zajedno družili uz hranu i piće tako da im jehrana jedan on najdražih povoda okupljanja velikog društva.
Tako će biti i večeras kada će u svom domu ugostiti ovotjedne natjecatelje, a hoće li se njima svidjeti njezina večera, pogledajte u 21 sat na RTL-u!