KATARINA TRKULJA (40)
Katarina Trkulja
Katarina Trkulja dolazi iz mjesta Selnica kraj Čakovca, a po zanimanju je cvjećarica. Za sebe kaže da je samokritična, direktna i uporna, a u emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se najviše zbog druženja i novog izazova. Katarina uzgaja povrće u svom vrtu, a najviše od svega voli pripremati, ali i jesti međimursku gibanicu. Omiljeno jelo joj je odrezak, najčešće kod kuće kuha tjesteninu, a naglašava da najviše voli austrijsku kuhinju, što i ne čudi s obzirom na to da radi u Austriji.
MARINA JANKOVIĆ (56)
Marina Janković
Marina Janković dolazi iz Varaždina, a po zanimanju je njegovateljica. U emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i upoznavanja novih ljudi. Za sebe kaže da je komunikativna, vesela i susretljiva, a u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i brine se oko cvijeća. Marina nema omiljeno jelo koje voli kuhati, ali priznaje da obožava slatkiše pa ne čudi što su joj omiljeno jelo kolači. Kao svoju vrlinu u kuhinji navodi brzinu, a mana joj je to što, priznaje, slabo posoli jelo.
ANTONIJA EMBREUŠ (28)
Antonija Embreuš
Antonija Embreuš dolazi iz Donjeg Vidovca, radi kao agentica za zapošljavanje, a gledatelji su je već mogli vidjeti na malim ekranima u emisiji 'Ljubav je na selu'. Za sebe kaže da je komunikativna, ambiciozna, ljubazna, ali ponekad i brzopleta. U slobodno vrijeme voli voziti role, plivati i boraviti u prirodi, a od svega najčešće kuha gulaše. Antonija otkriva da joj je vrlina u kuhinji to što kuha s ljubavlju, a omiljeno jelo su joj dagnje. U emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se ponajviše zbog dobre zabave.
MIRJANA MARČEC (63)
Mirjana Marčec
Umirovljenica Mirjana Marčec dolazi iz Varaždina i za sebe kaže kako jako voli peći kolače, ali i da je još više veseli kad drugi uživaju u njima. Nakon što se udala, otkriva, počela se ozbiljnije baviti kuhanjem, a svoje prvo jelo Mirjana je skuhala sa samo 13 godina - pretepeni grah. U slobodno vrijeme voli šetnje i vožnje biciklom, a aktivna je i u lokalnoj zajednici. U kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se zato što voli druženje i upoznavati nove ljude.
SLOBODAN BAHUNEK (56)
Slobodan Bahunek
Slobodan Bahunek dolazi iz Varaždinskih Toplica, gdje radi kao recepcionar u hotelu Minerva. Za sebe kaže da je komunikativan i voli društvo, kao i kuhanje, što je i bio glavni razlog njegove prijave u 'Večeru za 5 na selu'. Osim kuhanja, njegova velika strast je vino i vinogradarstvo pa svoje slobodno vrijeme provodi u svom vinogradu i u druženju s unukom. Slobodan preferira domaću kuhinju, omiljeno mu je jelo pohana piletina, a kad priprema neku hranu, ne voli da mu se itko petlja u posao.
Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.