Predjelo: Roladice u boji
Crveni biskvit:
4 jaja
4 žlice oštrog brašna
1 prašak za pecivo
2 dl jogurta
5 žlica ajvara
sol
Zeleni biskvit:
4 jaja
4 žlice oštrog brašna
1 prašak za pecivo
2 dl jogurta
5 žlica špinata
sol
šunka
sir
sirni namaz
Priprema:
Rolade umutiti pa ispeći na 180 stupnjevanekoliko minuta dok ne dobiju malo boje. Tople rolade zamotati u papir za pečenje kako bi se kasnije lakše zarolale natrag. Odmotati i napuniti sirnim namazom,šunkom isirom pazamotati u roladu i ohladiti.
Glavno jelo: Srneći paprikaš

Sastojci:
15 glavica luka crvenog
4 kg srnetine
2 mrkve
30 dg svježih šampinjona
korijen od celera
5 režnja češnjaka
4 dl crnog vina
temeljac od junetine
malo sjeckane pancete
sol
papar
malo papra u zrnu
lovorov list
mješavina začina
Priprema:
Prvo dobro prodinstati luk, zatim dodati korjenasto povrće, nakon toga dodati meso narezano na kockice, Dinstati oko 2-3 sata, što dulje moguće, dok meso ne omekša. Podliti vinom, vodom i dodati začine, a pred kraj kuhanja i šampinjone. Poslužiti uz domaću tjesteninu ili njoke.
Desert: Karpati

Krema:
1 l mlijeka
200 gšećera
2 pudinga od vanilije
250 gmargarina ili maslaca
Tijesto:
300 ml vode
200 gmasti
prstohvat soli
200 gbrašna
5 jaja
Preljev:
450-500 gvoća po želji (npr. šumsko voće)
500 ml vrhnja za šlag
šećer u prahu
Priprema:
Napravite kremu od pudinga, zatim gotov puding prebacite u drugu zdjelui pokrijte prozirnom folijom pa ostavite da se ohladi. Nakon što se smjesa ohladila, uklonite foliju i izradite mikserom. Dodajte narezan margarin ili maslac sobne temperature pa kremu dobro izmiksajte.
Za kore u lonacdodajte mast, vodu i prstohvat soli pa stavite kuhati dok ne prokuha i mast se istopi. Čim sklonite sa strane dodajte brašno i sve pomiješajte kuhačom pa ostavite da se ohladi. Zatim miksajte smjesu i dodajte jedno po jedno jaje.
U tepsiju od pećnice promjera 33x33 cm po sredini malo pouljite i postavite masni papir. Ulje dodajete da papir ne pleše prilikom razmazivanja. Pola pripremljenog tijesta rasporedite po masnom papiru. Kad se speče ponovite postupak i za drugu koru. Kad se kore ohlade slažite kolač:kora, krema od vanilije, šumsko voće, šlag te kora na vrhu. Posipajte šećerom u prahu.
