sastojci za predjelo:
4 jaja
450 g svježeg sira
šalica ribanog sira
3 dl tekućeg jogurta
2 dl ulja
1 svježa paprika
4 kisela krastavca
šalica pancete
domaća kobasica - narezana na kockice
1,5 šalice kukuruznog brašna
prašak za pecivo
sol i papar
Priprema:
Pjenasto izmutiti jaja, pomiješati suhe sastojke, povrće naribati na ribež i sve sjediniti, izliti u nauljeni kalup i peći oko pola sata na 200 stupnjeva. Tijekom pečenja provjeriti čačkalicom i izvaditi kada je gotovo.

sastojci za glavno jelo:
1 kg svinjskog vrata
malo brašna
3 glavice luka - krupno narezanog
2 mrkve - naribati
250 g šampinjona
0,75 crnog vina
začini: sol, papar, sušeni peršin
riža
mlinci
Priprema:
Odreske uvaljati u brašno i ispeći na naglo nekoliko minuta sa svake strane, potom ih izvaditi sa strane. Na masnoći na kojoj su se pržili odresci prodinstati luk i ribanu mrkvu. Kad omekša, dodati meso i podliti vinom, nastaviti pirjati dok meso ne omekša. Pred kraj kuhanja dodati narezane šampinjone. Rižu i mlince skuhati i poslužiti kao prilog.

sastojci za desert:
0,5 l vrhnja za šlag
1 mascarpone
250 g krem sira
1 vrećica želatine
aroma jagode
6 žlica šećera
2 vanilin šećera
200 grama mljevenih keksa
120 grama maslaca
Priprema:
Želatinu otopiti prema uputama na vrećici, vrhnje za šlag umutiti u šlag te dodati ostale sastojke za kremu. Otopiti maslac i pomiješati s keksima, podlogu utisnuti u čaše. Na podlogu staviti kremu. Po želji ukrasiti preljevom za torte, jagodama i čokoladom.