Sastojci:
- juneći biftek 1kg
- lardo tanko narezan 4 fete
- soja sos
- chipottle dimljena paprika ima kotanyi
- acetto balsamico
- ljuta paprika
- tabasco
- vočester
- dimljena paprika prah
- krastavci
- senf dijon
- konjak
- limun
- žumanjak jaja 3
- prepelica 6kom
- Jaja prepelice 4 kom
- pistacio oljušten
- ječam 500g
- mix gljiva 200g
- nori alge
- korjenasto povrće
- miso pasta
- svinjsko carsko u komadu bez kosti
- luk 6 glavica
- češnjak 5 kom
- jaja kokošja 4 kom
- majčina dušica
- crni mak
- palenta 400 g
- sušena paprika flakes mix
- agartin prah
- crvena paprika svježa 2 kom
- mrkva žuta 2 kom
- mrkva narančasta 2 kom
- barique ocat
- krupna sol
- brašno 300g
- voda 200g
- sol
- jogurt tekući 200ml
- prašak za pecivo
- maslinovo ulje
- peršin list
- čvarci masni 200g
- ljubičasti luk
- dijon senf
- vlasac
- kiseli krastavac
- limun
Priprema:
Couvert
Focaccia i namaz od čvaraka.
Hladnopredjelo
Biftek - carpaccio, tartar i rolica namazana sojom i acetom gore lardo i zapaliti brenerom.
Juha
Od kostiju prepelica i miso paste sa mesom od batka zabatka i poširanim jajem prepelice.
Toplo predjelo
Ječam kuhan s gljivama i zamotan kao sushi u nori algu sprsima i crustom od pistaccija za žumanjkom friganim u maku.
Glavno jelo
Svinjska bajadera sa čipsom od kože, palenta sa sušenim rajčicama sa gelom od temeljca i rolicama crvenepaprikei mrkvemariniranimau bariqiranom octu i čips od peršina.