Ostalo

"1001 noć" specijal: RTL u Istanbulu

Ekskluzivnu priču te intervjue s redateljem i jednom od glavnih glumica u megapopularnoj seriji iz Turske nam je donijela naša reporterka Antonija Mandić.

RTL
03.10.2010 18:00

Da je "1001 noć" najpopularnija TV serija u Hrvata, znaju i oni koji kod kuće nemaju televizor, a ne bismo se čudili da vas je puno samo zbog ljubavne priče Šeherezade i Onura kupilo digitalni prijamnik.

Nije nas trebalo dugo nagovarati da odemo na mjesto zločina u Istanbul - prekrasan grad na dva kontinenta u kojem se svakodnevno snimaju filmovi i serijali.No, nijedan nije uspio ponoviti nevjerojatan uspjeh "1001 noći".

Reporterka Antonija Mandić Hollywood je nakratko zamijenila Turskom i na razgovor ugodni privela zvijezde serije i otkrila im koliko su popularni u Hrvatskoj.

Ekskluzivnu priču, u sklopu koje su i intervjui s redateljem serije te glumicom koja utjelovljuje Šeherezadinu kolegicu Benu, pogledajte u videoprilogu.

VAŽNA NAPOMENA: Na kraju priloga pogledajte i posebnu Onurovu poruku koju je putem RTL-a uputiosvim hrvatskim obožavateljima!

Sve o seriji pročitajte na www.1001noc.rtl.hr