Ovo vaše jelo izgleda kao da ste htjeli napraviti jelo za djecu, u kojem skrivate što zapravo imaju za ručak. Kao da ste bježali od glavne namirnice, kunića. Vaše jelo nije neukusno, ali ste išli krivim putem. Polpeta vam je prevelika, a unutrašnjost vam nije pečena, dok je pohanje sa žitaricama baš za klince.", objasnila je članica žirija, Željka Klemenčić, svoje viđenje Sarinog i Anninogtanjura koji je nije oduševio. Željka je, baš kao i Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, ovom paru dala osrednje ocjene, dok su najniže ocjene dosad dobili Natali i Hrvoje (ukupno 11 bodova) za loše izvedenelignjeuz koje su poslužili krokete od krumpira.

Za razliku od njih, na vrhu su se uzdigla čak tri para koja su svu nadu uložili u umake za prste polizati. Kristijan i Martin su svoju puretinu obogatili drugačijim i interesantnim, najbolje promišljenim" umakom slatko-slanog okusa od oraha, meda i reduciranog crnog vina, te su od žirija dobili čak četiri osmice. Za petama ih prate prijateljice Katarina i Ozana , koje su uz svoju puretinu poslužile i odlično začinjene domaće krpice sa zeljem i umakom od pečenja, za što je Špiček rekao Užas! Koliko je dobro!" i dao im prvu devetku!

Najveći napredak u kuhanju imali su Arsen i Željan , koji su napravili ukusnog kunića u beurre blanc umaku. Iako kunića kod kuće nikada nisu pripremali, na kušanje su donijeli svoje najbolje jelo dosad.
To su gospoda u poznim godinama i vole kuhati, znaju što rade i razmišljaju dok pripremaju hranu. Iz dana u dan se vidi taj napredak i pristup prema hrani i dekoraciji. Danas je bio njihov dan!", kazao je Pažanin koji je Arsenu i Željanu darovao devetku za trud.
Ne propustite pogledati novi nastavak kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" – već sutra, u utorak, 7. veljače u 21:15 sati na RTL-u!