Silvijana i Marica oduševile su žiri svojom modernom pripremom jakobovih kapica spojivši ih s hrskavim svježim kupusom i umakom od crnog češnjaka.
Mateja, Mate i Tomek priznali su da još nikada nisu probali tu kombinaciju te su podijelili same pohvale za pripremljeno jelo.

Jedina stvar koju im je Špiček zamjerio bila je ta što su prilikom čišćenja školjke skinule njen narančasti jezičak koji bi bio, kako kaže, savršena dekoracija ovog jela te ih je zamolio da više nikada ne naprave takvu grešku. Špiček, inače kada priprema jakobove kapice, priprema ih i s narančastim dijelom, koji je sastavni dio školjke.

Za razliku od kolege, Janković uvijek skida taj narančasti dio te je u obilasku radnih jedinica i sam savjetovao Zadranke da to učine. Mate je zaključio kako su mišljenja oko pripreme tih školjki podijeljena te on ne smatra da su prijateljice pogriješile kada su skinule navedeni dio školjke.
Izgleda da se čak i najbolji chefovi ponekad ne slažu oko pripreme pojedinih jela, a kako će onda kandidati zadovoljiti različite ukuse članova žirija, pogledajte večeras u 21:10 sati na RTL-u!