PROBLEMI U OKUČANIMA / Padobranci padali na sve strane

Četvorica padobranaca nisu "imala svoj dan" na obilježavanju 15. obljetnice akcije "Bljesak". Nakon skoka iz helikoptera, jedan je zakačio drveće i pao u publiku, drugi zapeo za ogradu, treći je promašio stadion dok se četvrti prizemljio na nos.

1.5.2010.
12:48
VOYO logo

OKUČANI - Proslava 15. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Bljesak" u subotu u Okučanima ipak nije prošla bez manjih nezgoda. Loš su dan, naime, imali pripadnici Bojne za specijalna djelovanja koji su padobranima iskakali iz transportnog helikoptera, a na travnjak su pred publiku trebali donijeti hrvatsku zastavu.

Međutim, četvorica od njih petnaest svoj zadatak nisu odradili do kraja. Jedan je padobranac prilikom slijetanja jedva zaobišao drveće te je pao u publiku. Njegov kolega se na drugoj strani stadiona zabio u ogradu dok se treći prizemljio na nos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti pripadnik Bojne za specijalna djelovanja sletio je petstotinjak metara od stadiona, na ulazu u Okučane. Nitko od padobranaca, na svu sreću, nije ozlijeđen.

Međutim, specijalac koji je pao u publiku je udario vozača ZET-ova autobusa, koji je završio u bolnici s lakšim potresom mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike